Jste zde

Středa, Leden 12, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chci se setkat se seriózním mužem!

Chci se setkat se seriózním mužem!

DOTAZ: "Chci se setkat se seriózním mužem!"

POZNÁMKA:
Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://milovani.cz/contact.
Poradna sexuologa 2022

Zdravím všechny lidi! Vím, moje zpráva může být příliš konkrétní, ale moje sestra si tu našla hezkého muže a vzali se, tak co já?! :) Je mi 23 let, Elena, z Rumunska, umím také anglicky a rusky. Mám specifickou nemoc, jménem nymfomanie. Kdo ví, co to je, pochopí mě (lepší je to říct hned). Ach ano, vařím velmi chutně! a miluji nejen vaření ;) Jsem skutečná dívka, ne prostitutka a hledám vážný a žhavý vztah... Každopádně můj profil najdete zde: odkaz jsem odstranil protože stránka je se zdrojem PC viru!!!


ODPOVĚĎ na dotaz "Chci se setkat se seriózním mužem!"

Dobrý den. Zveřejnil jsem tento "dotaz" i přesto, že se o žádný dotaz nejedná. Takovéto zprávy, pokud jejich cílem není navést Vás na stránku s viry,  patří do portálů seznamek, možná do erotických seznamek. Jen upozorňuji na to, že připojený odkaz na její stránku byl a je odpočátku nefunkční. V tomto případě dávejte velký pozor na stránky se SW virem, který se může nainstalovat do Vašeho prohlížeče a do PC!!!

Tak aby bylo jasno všem dalším "vdavekchtivým" ženám nebo "sexuchtivým" mužům - takovéto dotazy posílejte na seznamky. Tento portál nešíří viry a má jiné cíle, než seznamovat muže s nymfomankami které si myslí, že umí vařit...

S pozdravem
Správce webu www.milovani.cz

Štítky: 
St, 12/01/2022 - 14:59
 
 
 
 
 
 
 
 
Odmítání orálního sexu pro pocity studu

Odmítání orálního sexu pro pocity studu

Odmítání orálního sexu pro pocity studu

Hlavní téma: "Orální sex".
Volné pokračování článku "Některé ženy, ale i muži nemusí chtít orální sex".

Přesto, že orální sex je dnes považovaný za normální součást milování, jsou lidé, kteří se v těchto situacích cítí nesví, stydí se, je jim trapné se dotýkat ústy partnera nebo partnerky a nebo orální sex přijímat. Možná i prožijí okamžiky vzrušení, ale v konečném výsledku orální sex považují za něco, co nechtějí. Většinou ani partnerovi nedovolí podobnou aktivitu začínat.

Pokud žena nebo i muž se studem bojuje a snaží se ho překonat za cenu svého sebezapření, není to nejlepší cesta ani pro jednoho z partnerů. Tito lidé, pokud mohou volit, pak raději zvolí jinou aktivitu, která možná nebude tak vzrušující, ale nebude z jejich pohledu tak trapná nebo dokonce ponižující. Mnozí se při orálním sexu cítí trapně, stydí se a v konečném výsledku sex prožívají méně uspokojivé než u jiných typů sexuální aktivity. Pocity studu a obavy někteří prožívají velmi intenzivně a nic na tom nemění ani to, že přitom jejich vzrušení dosáhne takové úrovně, že při orálním sexu mohou prožít orgasmus.

Stud je blok a je možné ho překonat především otevřeným partnerským rozhovorem, vysvětlením toho co prožíváte, co vás brzdí nebo co blokuje vaše vzrušení. Sdílení pocitů při technikách orálního sexu může vést k postupnému uvolnění tohoto napětí a odstraňování nebo snižování pocitů které stud přináší.

Pocity studu se dají při milostné předehře překonat pozvolným a trpělivým používáním jiných praktik, do kterých se pomaličku přidávají doteky ústy na intimních partiích. Když se nespěchá, tak to většinou ani netrvá tak dlouho a problém se studem a obavami se vyřeší sám.

Mnohdy se přijímající partneři obávají, že orální stimulace pohlaví přejde ve stimulaci hráze a dotekům v oblasti konečníku. Pokud takovou obavu vyslovíte, pak je potřeba se takovým aktivitám vyhýbat a to i přesto, že je snadné k nim přejít nebo je kombinovat s jinými doteky, například prsty.

Stud se dá překonat jedině tak, že si získáte vzájemnou důvěru a s novými pocity, které orální stimulace pohlaví přináší, se bude seznamovat postupně, nenásilnou formou.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)(O)

St, 12/01/2022 - 18:00
 
Odmítání orálního sexu pro jiné preference sexu

Odmítání orálního sexu pro jiné preference sexu

Odmítání orálního sexu pro jiné preference sexu

Hlavní téma: "Orální sex".
Volné pokračování článku "Zábrany při sexu".

Pokud partnerka nebo partner orální sex nechce přijímat nebo poskytovat, nesnažte se tento stav změnit za každou cenu. Je přece celá řada dalších sexuálních technik a praktik, se kterými se dá experimentovat a plnohodnotně naplnit společný sexuální život.

Odmítání orálního sexu z důvodu preference jiných forem nebo technik sexu se týká jak mužů, tak také žen. Vztahuje se to na situace kdy je muž nebo žena v roli přijímajícího nebo poskytujícího partnera. Muži od podstaty v orální stimulaci ženy vidí spíše techniku milostné předehry, pro většinu žen je to však nejsnadnější cesta k dosažení vyvrcholení. Co se felace týká, většina mužů ji považuje za něco, co si každý "správný muž" prostě zaslouží...

Mnoho žen, které orální sex muži poskytnou, však raději upřednostňují jiné formy sexuálních praktik, jako jsou vaginální penetrace, masturbace nebo dokonce i anální sex. Všechny jiné praktiky, jen ne orální sex muži, tedy felaci! Vstřícnost ke všem jiným formám sexu , je ne orální stimulaci, může mít celou řadu příčin, které jsou uvedeny v článku "Zábrany při sexu" nebo článku "Některé ženy, ale i muži nemusí chtít orální sex".

Ještě se zastavím u jedné možnosti, která může být pro muže málo pochopitelná nebo o ní vůbec nemusí vědět. Je to situace, kdy orální sex, tedy cunnilingus žena nechce dlouhodobě, možná už od začátku vztahu, přijímat. Přitom jiným podobám sexu se v zásadě nevyhýbá. Jedno z možných vysvětlení je pro mnohé těžko přijatelné a to, že žena je bisexuální nebo lesbicky založená. Svého muže chápe a je ochotná mu vyjít vyjít vstříc v naplnění jeho sexuálních potřeb. Sex ano, ale ne něco pro ni tak intimního jako je orální stimulace pohlaví. Mnohé z těchto žen nejsou nakloněny ani felaci a rozhodně ji nevyhledávají, i když ji muži občas, opravdu jen občas, poskytnou. Často je tento stav spojen s rychlým přechodem od milostné předehry k souloži, nejčastěji v takové odvrácené poloze, kdy žena může více uplatnit svou představivost a tu doplnit pocity ze soulože.

Mnohdy se jedná o vztah, kdy žena z nejrůznějšího důvodu nemůže nebo nechce veřejně přiznat svou preferenci. Pro ženu, která sex s mužem nepokládá za prioritní, je v této poloze podstatně snadnější předstírat vzrušení a nakonec i vyvrcholení. Muž přitom vůbec nemusí tušit, že žena touží po zcela jiném druhu sexu a věnuje se především svému vzrušení. Ideální je pro takovéto případy poloha "Z boku" - poloha "Lžičky", kdy muž je zezadu, nejčastěji zboku. Žena se při souloži může věnovat svým představám a přitom si může rukou stimulovat klitoris. A jak s tím souvisí nechuť přijímat orální stimulaci, tedy cunnilingus? Vysvětlení je snadné - je to technika kterou si žena spojuje se svou preferovanou nebo skutečnou orientací, kdy by si stimulaci pohlaví ústy chtěla zachovat v představách nebo reálu s milováním se ženou. Takovouto touhu může kultivovat třeba jen ve svých představách a nemusí ji skutečně nikdy realizovat. Orální stimulaci svého pohlaví si však chce ponechat jako něco, kam muž nesmí... Někdy je lepší se neptat a nepátrat. Prostě to brát tak, jak to je...

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)(O)

St, 12/01/2022 - 18:13