Jste zde

Říjen 2021

Po Út St Čt So Ne
27
28
29
30
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
 
 
 
 
 
 
DOTAZ "Prozření"

DOTAZ "Prozření"

Prozření

Nikdy jsem nemel v posteli problém se svým penisem. Má manželka mne podvedla s poměrně vyvinutým mužem 24cm pak se mnou ztratila orgasmy na dotaz co se děje mi odpověděla že by potřebovala asi trosku většího a za nějaký čas se mi svěřila s tím co udělala... Psychicky mne to úplně zničilo tak ze na svůj úd nejsem schopen beze slz pohlédnout i když mi teď tvrdí, že to pro ni nehrálo žádnou roli, ať jsem klidný. Ta odpověď "potřebuji asi trosku víc" byla jasná... Jak mi teď může někdo vymluvit, že na velikosti nezáleží když mi to úplně zničilo sexuální život?


ODPOVĚĎ na dotaz "Prozření"

Dobrý den.

Děkuji za Vaši důvěru a za Váš dotaz.
Domnívám se, že problém, který Vás trápí, nespočívá jen ve velikosti Vašeho penisu. Vaše manželka jen tak ze dne na den "neztratila orgasmy". Tak to prostě nefunguje... Osobně se domnívám, že problém bude spíše v tom, že Váš vztah prochází problémovým obdobím a i řešení, které Vaše žena zvolila to tak trochu naznačuje. Pravděpodobnější nejspíš je, že celé situace využila k tomu, aby Vám naznačila, že prostě orgasmus při milování neprožívá. Klidně ho mohla předstírat, ale po zkušenosti s jiným mužem se rozhodla, že už si na uspokojenou hrát nebude. Dosahuje orgasmu při orálním sexu? Pokud ano, jděte touto cestou... V každém případě si s ní o všem otevřeně promluvte a možná se dovíte, kde je problém.

Další možností, která mne napadá, je možnost, že by chtěla naznačit, že by jí vyhovoval sex se dvěma muži... Ale to je jen jedna z možných cest jejího uvažování. Bez otevřeného rozhovoru však můžete jen hádat.

Nakonec se Váš problém promítne do Vašeho sebevědomí a Vy "ztratíte erekci". Nevěra je problém, která musíte řešit spolu a pokud ho překonáte a vyřešíte její příčiny, bude se Vám oběma společně snadněji žít.

Netrapte se nad velikostí svého penisu, nic s tím neuděláte. Zjistěte proč Vaše žena hledala uspokojení jinde. A řešte pak tyto příčiny. Nemyslím si, že vztah "stojí" jen na sexu. Možná je Výš nesoulad někde úplně jinde. Chtít tento problém však musíte chtít oba dva.

S úctou
administrátor webu www.milovani.cz

Poznámka: Doraz sexuologa 2021

Štítky: 
Ne, 10/10/2021 - 20:08
 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 
 
 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
31