Jste zde

Čtvrtek, Září 1, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Dobry den,
pokaždé když jsem měl novou přítelkyni tak bylo vše po sexuální stránce ze začátku v pořádku, po nějaké době jsem ale na sex s přítelkyni už neměl chuť, jako kdybych ji už měl okoukanou a znal ji, protože pokud bych měl jít v té chvíli s jinou ženou, tak mi to neděla problém.

Děkuji za odpověď.

POZNÁMKA: Text by upraven, odstraněny kontaktní informace. Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

Děkuji za Váš dotaz. Tento problém je, především mezi mladšími lidmi, stále častější. Velmi často ho zažívají lidé, kteří často střídají partnery nebo si s dlouhodobým vztahem nedělají velké problémy. Týká se to mužů i žen. prostě jim sex zevšední a přestane pro ně být pro svoji snadnou dostupnost přitažlivý.

Paradoxně u mužů nemusí být nezájem o sex nebo o partnerku vyvolaný "okoukáním", ale může to být počátek nového životního období ve kterém začínají problémy s erekcí nebo sníženou sexuální touhou ve spojitosti se zdravotním problémem nebo problémem psychickým. Většina mužů pak jako nejpřijatelnější vysvětlení problémů nezájmu o sex nebo zhoršení erekce považují "okoukání partnerky" a hledají jinde. Tam, kde je sex braný jako součást zábavy nebo naplnění fyzických potřeb je to problém a hledání nového erotického objektu nebo nového sexuálního vyžití nabývá na intenzitě. Jenže výsledek výměny partnerek většinou nevede ke zlepšení stavu, ale zopakování problému a prohloubení problému se snížením sexuální touhy a s výpadky erekce.

V dlouhodobých vztazích nebývá s "okoukáním" problém a spokojený sexuální život partneři prožívají mnoho let. Pokud se dostaví problémy, dá se to v sexu řešit něčím novým, změnou, novými technikami nebo hledáním jiného přístupu k sexu. Dokonce ani problémy s erekcí nejsou vnímány jako tak neřešitelný problém, jakým jsou v krátkodobých nebo náhodných vztazích.

Domnívám se, že musíte sám se sebou probrat svůj přístup k ženám, partnerkám, obecně k sexu. Pokud dojdete k závěru, že chyba nemůže být u Vás, pak doporučuji návštěvu lékaře, který zná Váš zdravotní stav a problém řešit s ním. Může se jednat o malou hormonální dysfunkci, ale na vině také mohou být problémy s cévním aparátem, srdcem, chronickou únavou, stresem, cukrovkou... Právě proto je taková včasná návštěva lékaře naprosto nezbytná. Ony ty ženy v tom opravdu mohu být naprosto nevinně. Lékař může provést zdravotní vyšetření, laboratorní rozbory ;a to vše mu pomůže najít řešení Vašich problémů například navržením vhodné podpůrné medikace nebo správnou léčbou.

Děkuji za Váš dotaz. Můj názor je pouze názor. Skutečné vyšetření musí provést lékař a ten Vám určitě pomůže.

S úctou administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:15
 
DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

Zpráva  odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Dobrý den, potřebuji vědět - ujistit se, jestli je opravdu něco špatně. Jestli je to ve mě (42), nebo mám poslat manžela(43) si popovídat k nějakému odborníkovi. Ve zkratce: jsme spolu již 25let, máme tři děti - 9, 12 a 17let. Manžel stále po mě vyžaduje pravidelně 3x do týdne sex, mimo to se minimálně 2x denně uspokojuje potají sám u porna v mobilu někde schovaný. Já na to nemám. Raději tomu dávám volný průběh až bude chuť a možnost, jednou za týden úplně stačí a krásně si ho vychutnám, možná i za dva týdny. Hrozně mě jeho přístup vyčerpává, většinou ho nechám ať si se mnou dělá co chce. Je to hrozný a smutný, pocitově jako by mě znásilnil a jen proto, že to potřebuje. Jsem opět ve stavu, připomínající mě před čtyřmi roky, dostal mě ten ohled na něho na protialkoholní léčení. Už jsem nemohla jinak, než se vždy nechat oblbnout alkoholem abych to vydržela. Kousala jsem u toho do polštářů, nebo sebe do ruky až mě to dohánělo skoro k nepříčetnosti to vydržet než se konečně udělal. Mám ho ráda, ale po této stránce mě psychicky zabijí. Navíc je tu to jeho neustále tulení se, pusinkování. Nestačí mu dát mi pěknou pusu, on musí aspoň 5 a více. Hrozně mě to poslední dobou leze na mozek, a to pokaždé když kolem projde, začínám mít pocit, jako by mě pronásledoval a musel jít všude tam kam jdu já, do koupelny, do spižírny do kuchyně jenom aby mě mohl dát pusu ... Nepřijde mi to normální, ale nemám nikoho, koho bych se mohla zeptat. Jsem jenom já sama se sebou. Nechci si kvůli tomu opět začít povídat si s alkoholem. Protože síly docházejí.

POZNÁMKA :
Text byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Manželovy sexuální nátlaky"

Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz.

Pokusím se najít nějaké řešení, ale obávám se, že jediné opravdu rozumné nakonec bude SPOLEČNÁ návštěva lékaře, odborníka sexuologa nebo psychologa. 

Ale nejdříve se pokusím já.

Takovýto přístup k sexu může být mixem nezvládnutelné sexuální potřeby se snahou Vás neztratit nebo Vás přesvědčit o tom, že Vás stále více miluje. Zjistit, co převažuje opravdu předpokládá návštěvu odborníka a dlouhodobější sledování změn které jeho rady přinesou. 

Sledování porna nebo masturbace tak, aby Vám bylo jasné že víte co dělá, svědčí o tom, že se nesnaží tuto osobní touhu po sebeuspokojení nijak skrývat. Nebo ho sledujete více, než je potřeba. To nevím, ale jeho masturbace by Vám vadit nemusela. I ve velmi spokojených vztazích je naprosto normální, když partneři čas od času masturbují nebo když občas masturbují společně nebo jeden před druhým. Je to i vhodný doplněk jejich sexuálního života a není na tom nic špatného. Pokud něco jednomu nebo druhému vadí, tak stačí přejít do "ilegality" a masturbovat v soukromí.

Váš problém je v nesouladu sexuálních potřeb. On chce pravidelně 3x za týden, Vám stačí jednou za týden a nebo za dva. Tehdy nepomůže nic jiného než se domluvit na kompromisu nebo i na tom, že 1x za týden bude sex a 2x za týden může masturbovat před Vámi nebo že ho uspokojíte rukou nebo sexuální pomůckou a sama "vynecháte". Ta pomůcka se jmenuje masturbátor a ty opravdu nejlepší modely se dají koupit do 3000 Kč. Jsou už opravdu velmi věrné a "umí". Tak je pravděpodobné, že si časem vystačí i s pomůckou a Vy u toho budete jen koukat.

Toto opravdu zabírá u lidí, kteří se dokáží domluvit, ale tam, kde se to nedá řešit dohodou, je každá rada drahá. Pokuste se ho překvapit a kupte opravdu kvalitní masturbátor na baterie a ten udělá vše za Vás. Funguje to, ale občas se zapojte i Vy nebo mu nabídněte i sex.

Co se týká "alergie na doteky a pusinky", myslím, že je to následek Vaší celkové nálady kdy se bojíte, že by zase mohl chtít sex. Co by dalo mnoho žen za to, kdyby o ně manžel nebo partner "alespoň opřel kolo"... To je zase opačný problém...

Asi nemá smysl hned vyrazit za odborníkem. Prostě to zkuste s kvalitním masturbátorem, nešetřete a pravidelně kupujte silné tužkové baterie...  Když to nepomůže, jděte společně za odborníkem. Pomůže nejen jemu, ale i Vám. Není to žádná ostuda a nemusíte se toho bát. Zůstane to jen mezi vámi třemi. Myslím, že pomoc potřebuje nejen Váš manžel, ale i Vy. Trpíte a už se to na Vás začíná podepisovat. Alkoholu se vyhněte a hledejte jednodušší a trvalé řešení bez následků.

Držím Vám palce.

S úctou administrátor webu www.milovani.cz.

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:23
 
DOTAZ "Podpora webu"

DOTAZ "Podpora webu"

DOTAZ "Podpora webu"

Dobrý den,
děkuji za Vaši úžasnou práci na webu www.milovani.cz
Jsem častým návštěvníkem a je to nejlepší zdroj pro danou tématiku.

Četl jsem si, že hledáte finanční podporu a rád bych se zeptal, zda zvažujete i pomoc od čtenářů pomocí drobnějších jednorázových částek. Tak jako to dělá např. Wikipedie.... Určitě by se to dalo v Drupalu implementovat. Já bych velice rád podpořil právě nějakou drobnější částku jednorázově a věřím, že by se našlo pár dalších lidí. Ještě jednou děkuji za skvělé články. Jsem za něj vděčný! Přeji hezký den,
Radek


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Podpora webu"

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:38