Jste zde

Pondělí, Červenec 11, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ "Ejakulace a TAO"

DOTAZ "Ejakulace a TAO"

DOTAZ "Ejakulace a TAO"

Dobrý den,
konečně jsem nešel web kde jsou perfektně a přehledně informace k tématu. Velice rád bych se zeptal na jednu pro mne choulostivou otázku. Orgasmus muže bez ejakulace. Zajímám se o TAO a zdraví. Dotaz je prosím o vylučování prostatické vody při (podle mne..) vícenásobném vyvrcholení. Předem moc děkuji za odpověď.

POZNÁMKA:
Zpráva odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://kamasutra.cz/contact. Text upraven.
Poradna sexuologa 2022

 

ODPOVĚĎ na dotaz "Ejakulace a TAO"

Dobrý den.
Omlouvám se za opožděnou odpověď. Byl jsem mimo možnosti internetu a až nyní Vám mohu napsat svůj názor.

Děkuji za Vaše hodnocení našeho webu. Doufám, že Vám můj názor pomůže. jsem rád, že se zajímáte o TAO a zdraví.

K Vašemu dotaz k orgasmu muže bez ejakulace při vícenásobném vyvrcholení.
Z dotazu není zřejmé zda se má jednat o vícenásobné vyvrcholení při souloži nebo masturbaci.

Musím to tak trochu rozdělit. Mnoho, především mladých mužů, touží prožívat více orgasmů než jen jeden. Můj názor je takový, že lépe jeden přirozený, než stres z toho, zda jich bude víc nebo nebude.... Nakonec to může být stejně jen jeden, ale za "málo bodů za provedení a umělecký dojem"... Jsme jiná kultura a jinak uvažujeme, milujeme a také souložíme. Chtít dosáhnout vícenásobný orgasmus je samozřejmě možné, ale položte si otázku "k čemu je to dobré"? Ze soulože si uděláte "nervy" a mnohdy ani partnerku nakonec nemusíte dovést k vyvrcholení. Myslet totiž budete hlavně na sebe a ne na ni... Vaše orgasmy nebo "vícenásobné orgasmy ona totiž opravdu neocení. Ona bude hodnotit jen to, jak a jestli prožila ten svůj.

A u masturbace je vlastně jedno...

Jsme jiná kultura a já vidím snahu o vícenásobné vyvrcholení muže jako touhu po tom, aby mu narostly šikmé oči...

Vylučování prostatické tekutiny je přirozenou součástí vzrušení muže. Její vylučování se nedá ovlivnit ani "zakázat". Prostatická tekutina dokonce může obsahovat i spermie, není to však prokázáno u všech mužů. Souložit bez ochrany je z hlediska bezpečného sexu proto rizikové i u běžné soulože. Pokud proběhne orgasmus bez ejakulace, neznamená to, že poté spermie nemohou být přirozenou součástí další uvolněné prostatická tekutiny. Vlastně je to dost pravděpodobné. 

Vím, že prožívat orgasmus bez ejakulace je možné a znám i muže, kteří toho dosáhli Ve "slabé chvilce" to však hodnotili spíš jako anomálii, než jako něco úžasného. 

Něco jiného je oddalovaná ejakulace a orgasmus bez ejakulace. Není to to samé a při souloži žena bude kladně hodnotit jen a jen Vaše schopnosti ejakulaci oddálit. Z Vašich orgasmů nic nemá...

Pokud berete vícenásobný orgasmus bez ejakulace jako cestu TAO k dlouhověkosti, pak musíte žít jako TAO mnich a sex brát jako součást rituálů. Nejsem si jist, zda je to v našich podmínkách vůbec možné a netuším kolik žen bude svolných s Vámi souložit pro splnění Vašich cílů.

Při masturbaci je to celkem jedno, jen Vaše "mistrovství" nikdo neocení. Zkušenosti z masturbace však při souloži uplatníte jen obtížně a za dokonalé spolupráce s partnerkou.

Doufám, že jsem Vás svými názory nepobouřil. Je lepší naučit se techniky oddalování orgasmu a stát se "Tantrickým mistrem", než se hnát za vícenásobnými orgasmy, které Vás nakonec mohu dovést i ke zdravotním problémům. TAO životní styl totiž není o sexu, tedy je, ale jen okrajově.

 

Děkuji za Váš dotaz

Administrátor webu www.milovani.cz.

Štítky: 
Po, 11/07/2022 - 22:20