Jste zde

Středa, Leden 5, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ "Otázka"

DOTAZ "Otázka"

DOTAZ "Otázka"

Dobry deň, rad by som sa poradil o mojom problemu a či nato existuje nejake riešenie alebo nazor. Ja viem je to často aj o šťasti a spoliehať len nato je naročne. Mňa osobne zaujimaju tie veci čo tu opisujete ohladne lasky a milovanie sa/ a toho druheho avšak mam problem v hladani a dovere a stale viac si myslim že mi tie informacie budu v živote zbytočne.

Poznámka:
Zpráva zaslány pomocí kontaktního formuláře na adrese http://kamasutra.cz/contact.
Poradna sexuologa 2022.


ODPOVĚĎ na dotaz "Otázka"

Dobrý den.
Děkuji za Vaši důvěru a Váš dotaz.

Přiznám se, že Vaší otázce možná ne zcela rozumím.
Předpokládám však, že Váš problém se týká toho, že hledáte člověka se kterým byste vše sdílel naplno a bez obav z toho zda Vám rozumí a zda Vás nezklame. Také se usuzuji, že na závěr dotazu se obáváte toho, že informace o lásce a milování Vám v životě nic nepřinesou a budou pro Vás zbytečné.

Pokud je tento můj pohled na Váš dotaz správný, pak se Vám pokusím odpovědět.

V životě se každý člověk dostane do situace, kdy mu vše může připadat beznadějné nebo nespravedlivé. Tomu se asi nedá zabránit, protože některé životní situace už takové jsou. Asi nejrozumnější je v takovém období nepodléhat momentálním pocitům a ztrátě iluzí a najít si něco, cokoli, co Vám pomůže získat alespoň trošku optimismu. Když máte pocit, že Vás lidé zklamali, najděte si něco pozitivního ve vztahu k přírodě, cestování, literatuře nebo sportu. Může to však být cokoli jiného, co Vám udělá radost.

Upnout se k myšlence, že vše začíná a končí s láskou nebo sexem, je nejspíš pouze následek toho, že jste se zklamal v konkretním člověku. Tak to nechte odplynout a nesnažte se stále vracet k něčemu, co nejspíš v této chvíli nezměníte. Řekněte si, že je spousta jiných krásných cílů a činností, které Vás mohou dovést k pocitu pozitivního naplnění. Hledejte to, co Váš život rozzáří i bez sexu nebo lásky ke konkretnímu člověku. Po čase zjistíte, že jste jen prožíval nelehké období, které po jeho překonání, otevírá nový prostor pro další rozvoj Vašeho života. Můžete si číst, vzdělávat se, učit se ze zkušeností jiných lidí. Určitě najdete spoustu příkladů jak obtížné životné období překonat a posunout se dál.

Pro začátek bych Vás požádal o návštěvu lékaře, odborníka, psychologa, prostě odborníka. Není žádnou ostudou prožívat období, kdy si nevíte rady sám se sebou a máte pocit, že nic nemá cenu, ani láska nebo milování. Nebojte se obrátit na odborníka ve Vašem okolí - on Vám opravdu pomůže a bude Vaším průvodcem, který Vás ze současné, přechodné deprese úspěšně vyvede.

Přeji Vám ať takového odborníka brzy vyhledáte a aby Vám pomohl. Já to cestou webu být nemohu a tak věřím, že ve Vašem okolí najdete někoho, kdo Vám pomůže.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
St, 05/01/2022 - 14:01
 
 
DOTAZ: "Extrémní sexuální touha v noci"

DOTAZ: "Extrémní sexuální touha v noci"

DOTAZ: "Extrémní sexuální touha v noci"

Dobrý den.
Přítel se často v noci budí s takovou touhou že ho většinou ani nezajímá že spím a prostě si mne vezme. Dá se to nějak řešit?

POZNÁMKA:
Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://kamasutra.cz/contact.
Poradna sexuologa 2022.


ODPOVĚĎ na dotaz "Extrémní sexuální touha v noci"

Dobrý den.

Děkuji za Vaši důvěru a za Váš dotaz.
Toto jsou přesně ty problémy na které odpovídám velmi nerad . Není to proto, že by se mi nechtělo, ale proto, že takovéto otázky se sexem souvisí nepřímo a jakákoli odpověď vždy bude hodnocena jako nedokonalá, nepoužitelná, nedostatečná, možná až urážející nebo pobuřující.

Tento problém by měl být IHNED řešen u odborníka, sexuologa nebo psychologa. Ale pokusím se Vám sdělit svůj názor, a to i přesto, že vím, že se Vám nebo Vašemu partnerovi nebude líbit.

Těch důvodů, proč se tak Váš přítel chová může být víc, nejspíš mnohem víc.

  • může být "náměsíčný" a to, co dělá dělá mimo své přímé vědomí, tedy jakoby ve snu...
  • může to být sobec který je zvyklý si vzít to, co právě chce a názory kohokoli ho prostě nezajímají.
  • může se jednat i jeho formu vyjádření dominance nad Vámi.
  • může to být psychopat, který si svou úchylku ve vynuceném sexu neskutečně užívá.
  • může to být sexuální uchyl, který se touto cestou uvolňuje ze svých depresí.
  • možná to je jen někdo, kdo si myslí, že právě po tomto vyjádření náklonnosti toužíte.
  • a další a další

Musím Vám položit několik nepříjemných otázek:

  • řešila jste s ním tento problém?
  • přistupoval takto k sexu i v případných dřívějších vztazích? (pokud je měl)
  • řekla jste mu, že něco takového opravdu nechcete?
  • dala jste mu nějakou formou najevo, že takhle to opravdu nechcete!!!
  • dala jste mu najevo, že když se to bude opakovat případně vztah ukončíte?
  • vysvětlila jste mu, že takto můžete snadno nechtěně otěhotnět?
  • sdělila jste mu, že máte pocit že Vás znásilňuje proti Vaší vůli?
  • nelíbí se Vám to nakonec?
  • a další a další...

Tak vidíte, že jeho noční touha po sexu s Vámi může mít celou řadu vysvětlení. Osobně si myslím, že se ho tak trochu bojíte a že máte strach s ním o těchto otázkách otevřeně mluvit. Nejspíš proto, že on se o nich bavit odmítá. Možná proto, že se bojíte aby se nenaštval a neopustil Vás. Třeba se ale mýlím a je to všechno úplně jinak.

Právě proto je naprosto nezbytné abyste si na tyto a další otázky odpověděla Vy sama a to opravdu tak, jak to cítíte. Pak si s partnerem otevřeně promluvte a chtějte od něj vědět proč se tak chová a proč považuje za samozřejmé, že mu musíte vyhovět kdykoli on chce. Je to patologické, ale může se to i zhoršovat.

Proto navrhuji, až budete mít v těchto věcech jasno, přesvědčit partnera aby s Vámi zašel k lékaři, kde si, společně s ním ujasníte jak z toho ven. Jsem však přesvědčený o tom, že když si o nočním sexu bez příkras promluvíte, on změní názor a posune milování do doby pro Vás přijatelné. Možná Vás tolik miluje, že si myslí že právě taková forma vyznání lásky je nepřehlédnutelná! Možná věří, že právě po takovém milování toužíte a že on jen plní Vaše nejtajnější erotické sny!

Nemá smysl pokračovat v dalších úvahách. Nyní je naprosto nezbytný krok na Vaší straně.

Promluvte si spolu a jsem přesvědčen, že najdete nejen odpovědi na některé z otázek které Vás trápí, ale že je rychle  jednou provždy společně vyřešíte. Určitě se Vám pak bude společně lépe žít a oba si milování budete užívat s láskou a radostí.

Děkuji za Váš dotaz.
Děkuji Vám za Vaši důvěru.
S úctou Administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
St, 05/01/2022 - 15:06
 
 
 
 
DOTAZ: "Chuť poševního sekretu"

DOTAZ: "Chuť poševního sekretu"

DOTAZ: "Chuť poševního sekretu"

Dobrý den, všude čtu že milostná ženská šťáva chutná sladce po medu, ale ta moje chutná palčivě kysele, nemám žádné zdravotní problémy. Přítel kvůli tomu se mnou nechce provozovat orální sex. Dá se s tím něco dělat? Dodržuji zdravý životní styl. Děkuji

POZNÁMKA
Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://milovani.cz/contact.
Poradna sexuologa 2022.


 

ODPOVĚĎ na dotaz: "Chuť poševního sekretu"

Dobrý den.
Děkuji za Váš dotaz a za Vaši důvěru.

Dovolím si Váš dotaz rozdělit do několika částí. Postupně se pokusím k těmto částem dotazu vyjádřit.

"všude čtu že milostná ženská šťáva chutná sladce po medu, ale ta moje chutná palčivě kysele, nemám žádné zdravotní problémy."

Každý člověk nějak "voní". Každé tělo má svou specifickou vůni. Uvolňující se feromony pak působí na vaše okolí a zpětně si pak někteří lidé "voní" víc, jiní méně. Dokonce může být některá vůně těla pro někoho nepříjemná. Tak to je a je celkem zbytečné o tom moc přemýšlet. Pokud někdo popisuje vůně, pak hovoří o něčem, co je pro jednoho takové, pro jiného trochu jiné. Popište si navzájem s partnerem vůni jedné růže. Napište na papír co cítíte a pak si to navzájem přečtěte.... uvidíte jak se sejdete.

Podobné je to i s chutí pohlavních sekretů. Ten kdo ji popisuje jako chuť po medu má možná takovou zkušenost, ale také to může být jen literární forma pro vyjádření jeho představivosti o chuti nektaru... V reálu jsou chutě a vůně popsatelné jen obtížně.

Po řádném umytí genitálií zůstane přirozená vůně těla tak, jak jsem ji popsal v úvodu. To co cítí autoři knih a článků, kteří o vůních a chuti genitálií píší, nevím. Berte jejich názor jako jejich názor a jejich zkušenost. Nebo to co popisují může být souhrn toho po čem sní nebo to jen někde prachsprostě převzali.

Vůně a chutě výrazně ovlivňuje strava. Když sníte česnek nebo cibuli, ten druhý to pozná i když uplyne několik hodin. Tyto aromatické látky se z potravin dostanou do těla, potu i zplodin metabolizmu. Každý chutná tak, jak chutná. Otázka zdravého životního stylu je samozřejmě správná. Lidé kteří jí zdravě a omezují aromatické nebo masové pokrmy mají celkově pachy nebo chcete-li vůně těla jemnější. Jídlo vůně může upravit, ale zásadně je nezmění. Pokud máte pocit, že Vaše tělesné tekutiny nevoní přitažlivě, může být důvod, proč tomu tak je, někde úplně jinde.

Protože vím, že to trápí podstatně více žen než si umíte představit, navrhnu Vám omezit vše o čem se domníváte, že by mohlo být příčinou proč je vůně nebo chuť jiná, než byste chtěla. Pozor dejte především na léky, které stojí za značnou částí právě těchto problémů.

Osobně se však domnívám, že se bude jednat o problém související s produkcí tělesných sekretů Vašeho pohlaví. Ty by mohla ovlivnit nějaké skrytá, možná i dlouhodobá změna poševního prostředí nebo dlouhodobý, jinak neškodný zánět pochvy. Ať už to bude cokoli, bude nutné vyšetření u gynekologa, které takové změny potvrdí nebo vyvrátí.Vše ostatní jsou jen dohady a úvahy.

Je však také možné, že vůně a chuť, kterou vnímáte, je prostě Vaše přirozená chuť a vůně a ta je pro někoho přitažlivá a pro jiného méně. Doporučuji Vám začít tím, že požádáte svého gynekologa o jeho názor a o vyšetření. On Vám také nejlépe poradí co dělat dál. Nebudete první žena která se na něho s takovou prosbou obrátila.

"Přítel kvůli tomu se mnou nechce provozovat orální sex. Dá se s tím něco dělat? Dodržuji zdravý životní styl."

S tím souvisí problém s orálním sexem. Někteří muži některá vůně nebo chuť přímo přitahuje, jiné odpuzuje. Pokud Vaše sekrety, jak píšete, chutnají palčivě kysele, je to nejspíš jejich neopakovatelná vlastnost. Je otázkou co si pod tím kdo představuje. Možná by pomohlo těsně před orální stimulací vulvu omýt nebo otřít papírovým kapesníčkem. Nejvíc však bude záležet na postoji Vašeho přítele a na tom jaký má k orální stimulaci vůbec vztah. Co jeden považuje za nepřijatelné by jiného nesmírně přitahovalo. Samozřejmě tím nemyslím vyměnit muže za muže. Prostě si promluvte o tom co mu vadí a hlavně ve které době Vašeho cyklu. Věřím, že najdete řešení jak si vyhovět. Nemusí to být přece stejné jak TO dělají jiní. Jak můžete vědět, že to také nedělají jinak...

Přestože nemáte žádné zdravotní potíže a považuje se za naprosto zdravou, dovolím si Vás požádat o návštěvu Vašeho gynekologa a to, abyste mu zcela otevřeně řekla co Vás trápí. Nepochybuji o tom, že Vám sdělí v čem může být problém nebo Vám poradí jak, pro Vás nepříjemný stav, změnit. Postupujte podle jeho rad a o všem si promluvte s partnerem.

Děkuji za Váš dotaz.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
St, 05/01/2022 - 17:08