Jste zde

Pátek, Listopad 19, 2021

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felace - obkružování žaludu jazykem

Felace - obkružování žaludu jazykem

Felace - obkružování žaludu jazykem

Hlavní téma: "Felace - uspokojování muže ústy".
Volné pokračování článku "Felace - techniky orálního sexu pro muže".

Mezi další oblíbené techniky felace patří obkružování žaludu jazykem. Pro ženu to nepředstavuje náročnou techniku a muže nejenom příjemně vzrušuje, ale také mu pomáhá zvyšovat sebevědomí. Tím podporuje jeho erekci a dává mu pocit dokonalé mužnosti.

Proč to tak značná část mužů vnímá?

Představte si ženu, která se slastným výrazem ve tváři, jazykem obkružuje kopeček zmrzliny nebo lépe zmrzlinu natočenou v oplatkovém kornoutu. Už tato představa u Vás mohla navodit chuť dát si zmrzlinu... Muž se v těchto chvílích může "ztotožnit" s představou, že tou lahodnou zmrzlinou je pro ženu jeho penis. Také vnímá teplý dech, vlhko a to, jak láskyplně plochou nebo špičkou jazyka objíždí jeho žalud a dráždí tak i nejcitlivější část penisu, kterou je oblast uzdičky a frenulární zóny. To vše dohromady zvyšuje jeho fyzické i psychické vzrušení a navozuje v něm pocit že právě díky jeho penisu zažívá jeho ženu největší slastí a neskutečnou radost.

Pro ženu to není technika náročná a ve srovnání s jinými technikami by se dala považovat za techniku odpočinkovou. Mnoho žen ji má v oblibě i proto, že vidí, že se její snaha muži líbí a že mu svým jazykem dopřává mnoho krásných a vzrušujících okamžiků.

Jednou rukou penis přidržujte jako oplatkový kornout a plochou nebo špičkou jazyk žalud nápaditě olizujte kolem dokola. Chovejte se k němu stejně jako ke zmrzlině v kornoutu a když se vám bude zdát, že zmrzlina stéká po penisu, klidně ji slízněte od kořene, přes uzdičku až ke špičce penisu. Žalud také můžete nasávat do úst nebo olizovat penis a jeho okolí. Vlastně si můžete vytvořit jakoukoli kombinaci dráždění a vyzkoušet, co se muži líbí nejvíce. Každé dráždění bude navozovat trochu jiné pocity a vzrušení. Nezapomínejte na to, že muž se rád podívá, jak si jeho penisu "užíváte". Slastný výraz je proto velmi důležitý. Olizujete zmrzlinu, ne citrón!!! Nic však "nepřehrávejte" (to se snadno pozná), naopak se snažte najít takové kombinace, které se budu líbit Vám.

 

Další články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

Pá, 19/11/2021 - 22:46