Jste zde

Neděle, Červenec 11, 2021

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ: "Jak postupovat při předehře a milování..."

DOTAZ: "Jak postupovat při předehře a milování..."

DOTAZ: "Jak postupovat při předehře a milování..."

Dobrý den.
Chtěl bych poradit - nevím, co se děje s partnerkou. Při milostné předehře se při líbání a laskání celá kroutí. Jak si s ní poradit dál, co by bylo pro ni nejvhodnější na sex?
Děkuji za odpověď.

Poznámka:
Zpráva odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://kamasutra.cz/contact.
Poradna sexuologa 2021


 

ODPOVĚĎ na dotaz: "Jak postupovat při předehře a milování..."

Dobrý den.
Děkuji za dotaz a za Vaši důvěru.

Váš dotaz je velmi obecný. Domnívám se, že jste mladý, až velmi mladý muž, který s intimním setkáním se ženou (dívkou) nejspíš nemá zkušenosti. Ale to vůbec nevadí a jsem rád, že jste napsal.

Každá žena se v situacích, kdy jí muž projevuje svou přízeň chová jinak. Některá se tváří studeně a nepoznáte zda ještě vůbec žije a naproti tomu jiná se projevuje tak, jak to vnímá a cítí. Ta Vaše bude jistě patřit do kategorie žen vášnivějších, které to, že se ji Vaše něžnosti líbí, svému muži umí dát najevo. Takže vše je naprosto správné - prostě ona touží po Vašich dotecích a něze a svým tělem to umí beze slov dát najevo. Nemáte se čeho obávat, nechte ji pokračovat ve svých projevech vzrušení a touhy.

Pokud by se jí něco nelíbilo, určitě by Vám to dala najevo jinak.

Jak pokračovat dál? Především si spolu promluvte o tom, jak daleko v intimnostech chcete zajít. Možná se dovíte, že ji vaše doteky a něžnosti "hrozně" vzrušují a že po nich touží. Se sexem to však možná nechce "pokazit". Některé dívky jsou unesené ze vzrušení které přichází s milostnou předehrou, ale po penetračním sexu z mnoha důvodů ještě netouží. Proto je vhodné se spolu "domluvit" kam až má Vaše něžná milostná příprava dojít.

Milostná předehra nemusí být nutně zakončena sexem. Je mnoho jiných způsobů jak si vzájemně vyjádřit Vaše přání po uvolnění. V počátcích vztahu, kdy se vzájemně poznáváte, je dokonce vhodnější se sexem nespěchat a poznávat se co nejdéle při jemnějších formách milostné předehry a vzájemného vzrušování. V tomto článku o milostné předehře se dovíte víc. Až budete zkoušet jemné podoby vzájemného mazlení, zjistíte, že jste se dověděl hodně nejen o ženě, ale i o sobě.

Přeji Vám krásný vztah.

Děkuji Vám za Vaši důvěru.
S úctou Administrátor webu www.milovani.cz.

Štítky: 
Ne, 11/07/2021 - 20:22